جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم

4 مورد یافت شد

نمکدان را از سفره غذا حذف کنید

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/نمکدان-را-از-سفره-غذا-حذف-کنید

نمکدان را از سفره غذا حذف کنید توصیه های ششمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ نمکدان را از سفره غذا حذف کنید --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر حذف نمکدان از سفره غذا، گفت: دفعات کمتر افزودن نمک به غذا، با کاهش خطر عوارض قلبی...

02/11/07 15:28

نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/نمک-ید-دار-تصفیه-شده-را-به-مقدار-کم-در-آخر-پخت-به-غذا-اضافه-کنید

نمک یددار را در مراحل آخر پخت به غذا اضافه کنیم . 99/06/17 - 08:37 لیست اخبار متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: ارسال...

02/11/06 21:11

مراقب نمک پنهان غذاها باشید

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/مراقب-نمک-پنهان-غذاها-باشید

مراقب نمک پنهان غذاها باشید توصیه های چهارمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ مراقب نمک پنهان غذاها باشید --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه اکثر موادغذایی نمک پنهان دارند، درخصوص مصرف نمک مازاد سر سفره ها هشدار داد و...

02/11/04 11:06

چرا در ایران، مصرف نمک ید دار توصیه می شود؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/چرا--در-ایران،-مصرف-نمک-ید-دار-توصیه-می-شود؟

نمک یددار تصفیه شده است. البته باید توجه داشت که نمک همیشه باید به میزان محدود مصرف شود، اما همان مقدار کم از نوع نمک یددار تصفیه شده باشد. توصیه هایی برای نگهداری نمک ید دار نمک یددار را نباید به مدت طولانی در معرض نور خورشید و یا رطوبت قرار داد، زیرا ید...

02/05/28 07:58

تنظیمات قالب