سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید

3 مورد یافت شد

پاسخ علمی به 4 باور نادرست در مورد مصرف انواع نمک

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/پاسخ-علمی-به-4-باور-نادرست-در-مورد-مصرف-انواع-نمک

نمک دریا باعث کاهش فشارخون می شود. پاسخ علمی: تمام نمک ها از ملکول های سدیم و کلرید تشکیل شده اند. سدیم می تواند فشارخون را افزایش دهد، زیرا مایعات اضافی را در بدن نگه می دارد. استفاده از نمک دریا به جای نمک معمولی تاثیری در دریافت سدیم ندارد. تفاوت اصلی...

03/09/04 10:53

نمکدان را از سفره غذا حذف کنید

http://sums.ac.ir/اخبار/نمکدان-را-از-سفره-غذا-حذف-کنید

نمکدان را از سفره غذا حذف کنید توصیه های ششمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ نمکدان را از سفره غذا حذف کنید --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر حذف نمکدان از سفره غذا، گفت: دفعات کمتر افزودن نمک به غذا، با کاهش خطر عوارض قلبی...

02/11/07 15:28

مصرف کدام نوع نمک سالم تر است؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/مصرف-کدام-نوع-نمک-سالم-تر-است؟

نمک دریا که آن را به عنوان نمک طبیعی تلقی می کنند و نمک یددار تصفیه شده در کارخانه های تولید نمک یددار، یکسان بوده و هر دو نمک حاوی ۴۰ درصد یون سدیم است. بنابراین هر نوع نمکی می تواند باعث افزایش فشار خون شریانی، بیماری های قلبی عروقی و سکته قلبی و مغزی...

02/05/17 07:19

تنظیمات قالب