سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/04/17
  • - تعداد بازدید: 179
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست کمیته فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و مشارکت اجتماعی برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع برگزار شد

نشست کمیته فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و مشارکت اجتماعی برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع با حضور 9 نفر از اعضای این کمیته در راستای بررسی اهداف، ارائه گزارشی از اقدامات و تدوین برنامه های آتی امروز هفدهم تیر، در دفتر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شیراز رییس کارگروه سلامت  و امنیت غذایی دانشگاه در این نشست با تأکید بر لزوم تقویت نظام ارجاع و پزشک خانواده، این برنامه را یکی از مؤثرترین ابزارها برای تحقق عدالت در حوزه سلامت عنوان کرد.

دکتر«عبدالحسین فرح بخش» افزود: استان فارس با پیشینه ای بیش از 10ساله در اجرای این طرح سلامت محور، ظرفیت آن را دارد که به عنوان یک استان پیشرو در تقویت و ارتقای نظام ارجاع و پزشک خانواده  در کشور نقش‌آفرینی کند.

 

او با اشاره به اولویت‌های کمیته فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و مشارکت اجتماعی برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع افزود: شناسایی نیازهای واقعی مردم، تولید محتوای مناسب برای گروه‌های مختلف سنی از جمله مادران، سالمندان و سایر گروه ها و همچنین بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای درون‌دانشگاهی و استانی، از جمله اهدافی است که با جدیت دنبال می‌شود.

 دکتر فرح بخش بر ضرورت شبکه‌سازی گسترده برای تولید و توزیع محتوای مؤثر و خلاقانه در معرفی بهتر پزشکی خانواده و نظام ارجاع تأکید کرد و گفت: درک درست از کارکرد نظام ارجاع و پزشکی خانواده زمانی در جامعه نهادینه می‌شود که بتوانیم با اطلاع‌رسانی هدفمند، ارتباطی دوطرفه با مردم از خانه‌های بهداشت در دورترین نقاط روستایی تا مراکز تخصصی و فوق‌تخصصی در شهرهای بزرگ برقرار کنیم.

به گفته رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پزشکی خانواده، خود یک پایگاه بهداشتی است که می‌تواند محور ارائه بسیاری از خدمات سلامت قرار گیرد و این مهم، نیازمند فرهنگ‌سازی مؤثر و همراهی همه‌جانبه نهادهای مرتبط است.

دکتر فرح بخش با اشاره به فعالیت های کمیته فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی پزشک خانواده و نظام ارجاع گفت: این کمیته متشکل از ۹ نماینده از نهادها و سازمان‌های مختلف استان از جمله صدا و سیما، سازمان نظام پزشکی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت بهداشت و روابط عمومی دانشگاه علوم  پزشکی و مجموعه خیرین سلامت، با رویکردی مشارکتی در مسیر تبیین نقش پزشکی خانواده و نظام ارجاع  فعالیت دارد.

او یادآور شد: هدف این کمیته این است که با معرفی صحیح ظرفیت های پزشکی خانواده و نظام ارجاع، مسیر درمان را هموارتر کرده و با کاهش بار مراجعه غیر ضروری به سطوح تخصصی، گامی مؤثر در مسیر عدالت در سلامت بردارد.

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 127598
کلیدواژه
مژگان رنجبر
خبرنگار

مژگان رنجبر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب