رییس اداره اورژانس وزارت بهداشت از مراکز درمانی شیراز بازدید و از عملکرد تیمهای درمانی قدردانی کرد
رییس اداره اورژانس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با سفر به شیراز از نزدیک با مصدومان سانحه بندر شهید رجایی بندرعباس در بیمارستانهای خلیلی و حاج محمد اسماعیل امتیاز و مرکز فوریتهای جراحی شهید رجایی دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز دکتر «کمال بصیری» در این بازدید ضمن بررسی دقیق نحوهی ارائه خدمات درمانی به این مصدومان، در گفت و گو با همراهان آنان نحوه ارائه خدمات را جویا شد.
در این دیدار، دکتر بصیری از تلاشهای بی وقفه تیم پزشکی، کادر درمان و پرستاران در ارائه خدمات اورژانسی به مصدومان این سانحه قدردانی کرد.
او با تأکید بر اهمیت سرعت و کیفیت در ارائه خدمات اورژانسی، با تیمهای پزشکی و پرستاران حاضر در این مراکز گفت و گو کرد.
دیدار با معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دیگر برنامههای حضور دکتر بصیری در شیراز بود.
او در این دیدار عملکرد دانشگاه علوم پزشکی شیراز و کادر پزشکی بندرعباس را در سازماندهی و هدایت تیمهای امدادی و ارائه خدمات به مصدومان بسیار مثبت ارزیابی نموده و از اقدامات صورت گرفته در این زمینه، قدردانی کرد.
پایان خبر
نظر دهید