جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم

10 مورد یافت شد

ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/ماجرای-روغن‌های-خام-آفتابگردان⁄خط-قرمز-سازمان-غذا-و-دارو-سلامت-مردم-است

ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است --> روابط عمومی سازمان غذا و دارو در خصوص سلامت روغن‌های خام آفتابگردان وارداتی توضیح داد. به گزارش روابط...

03/02/20 16:06

12 گام برای زندگی سالم، به سبک ایرانی ها/ بخش 2

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/12-گام-برای-زندگی-سالم،-به-سبک-ایرانی-ها⁄-بخش-2

12 گام برای زندگی سالم، به سبک ایرانی ها/ بخش 2 به مناسبت هفته ملی سلامت؛ 12 گام برای زندگی سالم، به سبک ایرانی ها/ بخش 2 --> هر کشوری بر اساس الگوی غذایی مردم و مشکلات تغذیه ای شایع، از رهنمودهای غذایی خود که حاوی پیام های کلیدی برای آموزش همگانی تغذیه و...

03/02/02 09:10

توصیه های تغذیه ای در سالمندان مبتلا به سوء تغذیه

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/توصیه-های-تغذیه-ای-در-سالمندان-مبتلا-به-سوء-تغذیه

توصیه های تغذیه ای در سالمندان مبتلا به سوء تغذیه توصیه های تغذیه ای در سالمندان مبتلا به سوء تغذیه --> سالمندان به دلیل شرایط فیزیولوژیک و کاهش متابولیسم، به تغذیه ویژه ای نیاز دارند. عوامل متعددی در سنین سالمندی منجر به کاهش دریافت مواد مغذی و در نهایت...

02/10/16 08:50

چرا مصرف نان کامل، توصیه می شود؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/چرا-مصرف-نان-کامل،-توصیه-می-شود؟

چرا مصرف نان کامل، توصیه می شود؟ چرا مصرف نان کامل، توصیه می شود؟ --> مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به این موضوع که نان، قوت اصلی اکثر مردم جامعه است و بسیاری از ما هر روز یا دست کم چند روز هفته از نان در...

02/10/04 09:32

با داده های برچسب فرآورده های غذایی بیشتر آشنا شویم/ بخش یک

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/با-داده-های-برچسب-فرآورده-های-غذایی-بیشتر-آشنا-شویم⁄-بخش-یک

با داده های برچسب فرآورده های غذایی بیشتر آشنا شویم/ بخش یک با داده های برچسب فرآورده های غذایی بیشتر آشنا شویم/ بخش یک --> در بازار تجاری محصولات غذایی دنیا، روزانه شاهد ادعاهای تغذیه ای متعددی بر روی برچسب های بسته بندی محصولات هستیم، عناوینی مانند نمک...

02/09/08 15:38

کاربرد هوش مصنوعی در افزایش ایمنی مواد غذایی

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/کاربرد-هوش-مصنوعی-در-افزایش-ایمنی-مواد-غذایی

کاربرد هوش مصنوعی در افزایش ایمنی مواد غذایی کاربرد هوش مصنوعی در افزایش ایمنی مواد غذایی --> صنعت ایمنی مواد غذایی در سال‌ های اخیر شاهد پیشرفت ‌های چشمگیری در فناوری بوده است. هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی امکان ایجاد انقلابی در فرآیند بازرسی...

02/08/13 13:36

آشنایی کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با آخرین شیوه های مدیریت تغذیه در بحران و بلایا

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/آشنایی-کارشناسان-تغذیه-دانشگاه-علوم-پزشکی-شیراز-با-آخرین-شیوه-های-مدیریت-تغذیه-در-بحران-و-بلایا

آشنایی کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با آخرین شیوه های مدیریت تغذیه در بحران و بلایا آشنایی کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با آخرین شیوه های مدیریت تغذیه در بحران و بلایا --> رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با...

02/05/25 11:36

چگونه سلامت مواد غذایی در طولانی مدت حفظ شود؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/چگونه-سلامت-مواد-غذایی-در-طولانی-مدت-حفظ-شود؟

چگونه سلامت مواد غذایی در طولانی مدت حفظ شود؟ چگونه سلامت مواد غذایی در طولانی مدت حفظ شود؟ --> گاهی به دلایلی مثل مشغله کاری، فرصت کافی برای تهیه روزانه غذا وجود ندارد و به ناچار حجم زیادی غذا را برای دو یا چند وعده تهیه می ­کنیم. همچنین گاه دیده شده...

02/05/15 07:27

نشست شورای گفت و گوی استانی دولت و بخش خصوصی تشکیل شد

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/نشست-شورای-گفت-و-گوی-استانی-دولت-و-بخش-خصوصی-تشکیل-شد

نشست شورای گفت و گوی استانی دولت و بخش خصوصی تشکیل شد با حضور مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در فارس؛ نشست شورای گفت و گوی استانی دولت و بخش خصوصی تشکیل شد --> هشتمین نشست شورای گفت و گوی استانی دولت و بخش خصوصی، با حضور مدیرکل...

02/04/21 13:44

جایگاه مهم تغذیه در ارتقای سلامت عمومی جامعه و نسل های آینده

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/جایگاه-مهم-تغذیه-در-ارتقای-سلامت-عمومی-جامعه-و-نسل-های-آینده

سلامت غذایی است. او اضافه کرد: همچنین واحدهای تولید کننده محصولات سلیاک در استان نیز مورد حمایت دانشگاه قرار دارند. معاونان دانشگاه و اعضای شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست مطالبی در زمینه اقدامات و برنامه دانشگاه در حوزه...

02/03/29 10:50

تنظیمات قالب