حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۳ بهمن
بررسی توانمندی های مرکز خیریه آموزشی، پژوهشی و پیوند اعضای بوعلی سینا برای راه اندازی مرکز آموزش بین المللی با حضور معاون آموزشی وزیر بهداشت

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به شیراز و بازدید از مرکز خیریه آموزشی، پژوهشی و پیوند اعضای بوعلی سینا، نسبت به راه اندازی مرکز آموزشی بین المللی برای جذب دانشجویان خارجی در این مجموعه، ابراز امیدواری کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «باقر لاریجانی» معاون آموزشی وزیر بهداشت با همراهی دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سید ناصر استاد» رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دکتر «نسل سراجی» مشاور معاون آموزشی وزیر بهداشت، دکتر «سید علی ملک حسینی» مدیرعامل مرکز خیریه آموزشی، پژوهشی و پیوند اعضای بوعلی سینا، دکتر «مصباح شمس» معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دکتر «حشمت الله صلاحی» رئیس بیمارستان پیوند، با حضور در بیمارستان خیریه آموزشی، پژوهشی و پیوند اعضای بوعلی سینا، واقع در شهر صدرا و بازدید از بخش های مختلف بیمارستان نظیر بخش های درمانی، از نزدیک با توانمندی ها و خدمات این مرکز آشنا شد.

دکتر لاریجانی با اشاره به قابلیت های بالای این مجموعه گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز می تواند از این توانمندی ها، استفاده بهینه ای داشته باشد.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت 40درصد از آموزش پزشکی را مربوط به دسترسی به بیمارستان و مرکز درمانی عنوان کرد که در این مجموعه اتفاق افتاده است و افزود: این مجموعه ظرفیت توسعه و ارتقای سیستم آموزشی را به بهترین وجه دارد و امید است پس از ارزیابی و ارائه توانمندی های این مجموعه، زمینه برای راه اندازی یک مرکز آموزشی بین المللی برای جذب دانشجویان خارجی در این مرکز فراهم شود.

دکتر «سید علی ملک حسینی» مدیرعامل مرکز خیریه آموزشی، پژوهشی و پیوند اعضای بوعلی سینا نیز در این بازدید ضمن معرفی فرآیندهای پذیرش بیماران و ارائه خدمات درمانی، هدف از راه اندازی این مرکز را جلب رضای خداوند و بیماران و همچنین سربلندی ایران اسلامی عنوان کرد که با راه اندازی یک مجموعه مدرن بین المللی برای جذب دانشجو از دیگر کشورهای دنیا، به الگویی مناسب در زمینه آموزش پزشکی و پیوند تبدیل می شود.

هم اکنون مجموع تعداد مراکز پیوند کشورهای اروپایی و آمریکایی در یک سال، حدود 500 پیوند کبد است؛ در حالی که در شیراز با داشتن یک مرکز و یک تیم پیوند، سالانه بیش از 500 عمل پیوند کبد انجام می شود.

تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز علاوه بر انجام پیوند کبد، پیوند پانکراس، پیوند روده، کلیه و لوزالمعده را نیز در کارنامه خود به ثبت رسانده که موفقیت های حاصل از آن، امروز بخش پیوند شیراز را به مرکزی شناخته شده در سطح مجامع بین المللی تبدیل کرده است.

بیش از 99 درصد از پیوندها در استان فارس از جسد به زنده و کمتر از یک درصد مربوط به پیوند از وابستگان درجه یک بیمار انجام شده که این موضوع برای متولیان تیم پیوند افتخار بزرگی به شمار می رود؛ همچنین بر اساس آمارها، هم اکنون در دنیا حدود 10 درصد از پیوندها در مراحل اولیه پس زده می شود، اما در شیراز این آمار، کمتر از 10 درصد گزارش شده است.

این بیمارستان، سی و یکم فروردین 96، با حضور دکتر روحانی، رئیس جمهور و دکتر هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهر صدرا به بهره برداری رسید.

هم اکنون بخش های پیوند، پس از پیوند، مراقبت ویژه بزرگسال و اطفال، بخش ICU جراحی، جراحی عمومی، بازتوانی روده، درمانگاه، اتاق عمل و اورژانس، به عنوان بخش های درمانی و خدمات تصویربرداری(به روزترین تجهیزات ام آر آی سه تسلا و سیتی اسکن)، آزمایشگاه، پاتولوژی، بانک خون و داروخانه، به عنوان بخش های تشخیصی و پاراکلینیکی در این بیمارستان فعال است.

دکتر «باقر خسروی» رئیس دانشکده پزشکی شیراز و و دکتر «محمد رحمانیان» رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز از دیگر همراهان دکتر «باقر لاریجانی» معاون آموزشی وزیر بهداشت در این بازدید بودند.

معاون آموزشی وزیر بهداشت در ادامه این سفر، در مجتمع فرهنگی آموزشی ولایت و در جمع اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز حضور یافت.

در این نشست که هم اکنون در حال برگزاری است، راهکارهای ارتقای بسته های تحول در آموزش پزشکی، با حضور معاون آموزشی وزیر بهداشت، بررسی می شود./101

1397/09/26