۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
طراحی نرم افزار آموزشی برای بیماران مبتلا به سلیاک

مسوول آموزش مجازی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز از طراحی نرم افزار برای بیماران مبتلا به سلیاک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغدیه و علوم غذایی، دکتر «زهرا سهرابی» گفت: این نرم افزار آموزشی در راستای آموزش تغذیه در بیماری سلیاک برای افراد بزرگسال مبتلا به سلیاک و همچنین پدر و مادرهای کودکان مبتلا به سلیاک طراحی شده است.

او با بیان اینکه این نرم افزار قابل نصب بر روی گوشی تلفن همراه است، توضیح داد: این نرم افزار به زبان ساده و در چند بخش مختلف غذاهای مجاز و غیرمجاز برای این بیماران را آموزش می دهد و در قسمتی از نرم افزار نیز به پرسش های مشترک بیماران پاسخ داده می شود.

این بازی در قالب طرح تحقیقاتی «سعید شرافت منش» دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با همکاری دکتر «مریم اکرام زاده» به عنوان استاد راهنما، مشاوره دکتر «مانوش مهرابی» معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی گروه برنامه ریزی یادگیری الکترونیکی و با مشارکت دانشکده مجازی و قطب علمی آموزش الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده است./101

1398/06/20