۱۳۹۸ يکشنبه ۳۱ شهريور
معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد:
اهمیت سنجش سلامت دانشجویان جدید دانشگاه علوم پزشکی شیراز

نشست مشترک معاونت های بهداشت، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و درمان و همچنین مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در راستای سنجش سلامت و معاینات پزشکی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون بهداشت دانشگاه گفت: در راستای هر چه بهتر انجام سنجش سلامت و معاینات پزشکی دانشجویان جدیدالورود، نشست مشترک معاوت بهداشت با معاونت های آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، درمان و مدیریت حراست برگزار شد.

دکتر «عبدالرسول همتی» ضمن تقدیر از همکاری معاونت های آموزشی، دانشجویی و فرهنگی و معاونت درمان در روند اجرایی برنامه سنجش سلامت دانشجویان جدیدالورود علوم پزشکی، بر لزوم و اهمیت مراقبت و انجام معاینات دانشجویی در راستای دستیابی به پوشش همگانی سلامت تمامی دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی تأکید کرد.

او با بیان اینکه سلامت جسم و روان دانشجویان، تضمین کننده موفقیت های آینده آنان و نسل آینده است، افزود: طرح سنجش سلامت دانشجویان همچون سال های گذشته، در راستای ارتقای سلامت جوانان در تمامی دانشکده های وابسته به دانشگاه در شهریور امسال همزمان با ثبت نام دانشجویان جدیدالورود آغاز می شود.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: در طرح سنجش سلامت دانشجویان، خدمات سطح اول پزشک و غیرپزشک طبق بسته خدمتی سلامت جوانان ارائه می شود و اطلاعات نیز در پرونده الکترونیکی سامانه سیب ثبت می شود.

دکتر همتی اضافه کرد: در صورتی که دانشجو نیاز به خدمات و دریافت خدمات درمانی در سطح دو داشته باشد، با همکاری مشترک معاونت بهداشت، درمان و دانشجویی، فرد برای مراقبت های بعدی به درمانگاه های تخصصی منتخب مورد تایید دانشگاه، ارجاع داده می شود.

او بیان کرد: انجام معاینات تخصصی بینایی و شنوایی دانشجویان از سوی معاونت درمان و انجام سنجش سلامت دانشجویان دوره دستیار پزشکی تخصصی و دوره دکتری تخصصی از سوی مرکز طبی دانشجویان با همکاری معاونت های بهداشت و درمان از دیگر مصوبات این نشست بود./105

1398/05/23