۱۳۹۸ يکشنبه ۳۱ شهريور
به مناسبت دهمین سال فعالیت بیمارستان مادر و کودک غدیر اعلام شد: انجام ماهانه هزار عمل جراحی و خدمات رسانی به بیش از 8 هزار مراجعه کننده

رئیس بیمارستان مادر و کودک غدیر با اشاره به فعالیت 10 ساله این بیمارستان گفت: در طی 10 سال فعالیت این بیمارستان توانسته ایم با توسعه امکانات و توانمندی ها، ماهانه به هشت هزار مراجعه کننده ارائه خدمت کرده و همچنین یک هزار جراحی در این بیمارستان انجام شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «مسعود امینی» افزود: ماهانه بیش از هشت هزار نفر به این بیمارستان مراجعه دارند که درصد قابل توجهی از آنان، از استان های همجوار و کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند.

این پزشک با اشاره به جراحی های نادری که در این بیمارستان انجام می شود، از جراحی های مربوط به شکاف لب و کام، جراحی های لاپاراسکوپی و همچنین جراحی داخل رحمی نام برد و گفت: این بیمارستان تنها مرکز انجام جراحی داخل رحم در کشور است.

او با بیان اهمیت فعالیت بخش زنان در بیمارستان مادر و کودک غدیر اضافه کرد: این مرکز درمانی توانسته به عنوان بزرگترین مرکز درمان ناباروری استان، ارائه خدمت کند و از هر یکصد مراجعه کننده برای درمان و جراحی ناباروری به این بیمارستان، 30 مورد به نتیجه مثبت دست می یابند.

مدیرعامل موسسه خیریه بیمارستان مادر و کودک غدیر نیز ورود نیکوکاران به حوزه سلامت را امری مهم خواند که در این بیمراستان، در حال ثمربخشی است.

دکتر «محمدرضا پنجه شاهین» با بیان اینکه این بیمارستان با دارا بودن بخش مددکاری تواسنته در طول سال به بیماران نیازمند خدمات رایگان ارائه دهد، افزود: در این مرکز درمانی تمامی هیات امنا بدون هیچ چشمداشتی و به عنوان عضو افتخاری، همکاری دارند.

او با اشاره به پایین تر بودن هزینه خدمات درمانی این بیمارستان در مقایسه با بیمارستان های خصوصی، گفت: در بیشتر موارد با تعرفه ای شبیه به تعرفه دولتی به بیماران خدمات ارائه می شود.

دکتر پنجه شاهین با اشاره به برگزاری مراسم نکوداشت 10 سال فعالیت بیمارستان مادر و کودک غدیر گفت: در این مراسم از بانو «سیمین دخت مدرسی» و «حسن صراف» به عنوان دو نیکوکار حامی این بیمارستان تجلیل می شود./104

1398/03/22