۱۳۹۸ يکشنبه ۳۱ شهريور
مراسم یادبود 2 دانشجوی پزشکی در مسجد فاطمه الزهرا(س) برگزار شد

مراسم یادبود دکتر «سید علی نظری» و دکتر «سید محمود الیاسی مقدم»، دو دانشجوی دانشکده پزشکی که هفته گذشته در اثر سانحه تصادف جان خود را از دست داده بودند، در مسجد فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این مراسم ضمن همدردی و تسلیت به خانواده های نظری و الیاسی مقدم، گفت: هر دو دانشجوی از دست رفته در مناطق محروم رشد یافته اند و با همت و پشتکاری که داشتند، خود را به این جایگاه از علم و دانش رسانده اند.

دکتر «علی بهادر» آمار بالای سوانح ترافیکی در کشور را یک معضل سلامت دانست و تأکید کرد: همه ما باید پایبند به رعایت قوانین و مقررات رانندگی باشیم و مسوولان نیز برای کاهش آمار سوانح ترافیکی در کشور، چاره اندیشی کنند.

دکتر «محمدهادی ایمانیه» رییس پیشین دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این مراسم، این حادثه ناگوار را مشیت الهی دانست و ضمن تسلیت به خانواده های این دو دانشجوی درگذشته، برای بازماندگان آنان صبر و برای آن دو عزیز از دست رفته مغفرت الهی خواستار شد.

او با اشاره به تلاش و پشتکار دکتر نظری و دکتر الیاسی مقدم، گفت: آنان از مناطق محروم برخاستند و بی گمان هدف آنان در آینده، خدمت در این مناطق بود.

این مراسم با حضور دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «محمدهادی ایمانیه» رییس پیشین دانشگاه، دکتر «سید منصور کشفی» مشاور عالی رییس دانشگاه، حجت الاسلام «حمید مقامی» رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون درمان دانشگاه، دکتر «یونس قاسی» معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر «مصباح شمس» معاون آموزشی دانشگاه، دکتر «کوروش عزیزی» معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، دکتر «سید روح الله حسینی» سرپرست روابط عمومی دانشگاه، دکتر «خسروی» رییس دانشکده پزشکی، دکتر «رازقی» رییس دانشکده توانبخشی و جمعی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد./106

1398/03/22