۱۳۹۸ يکشنبه ۳۱ شهريور
مشارکت اورژانس فارس در بسیج ملی کنترل ملی فشارخون

رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بسیج ملی کنترل فشارخون با مشارکت 70 پایگاه اورژانس 115 در استان فارس، در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «محمدجواد مرادیان» جامعه هدف در دستور کار این برنامه را افراد بالای 30 سال، مادران باردار و بیماران کلیوی دانست و گفت: این برنامه از هفدهم خرداد آغاز شده و بر اساس میزان پوشش و مراجعه تاکنون، پیش بینی می شود ، روزانه حدود 100 نفر در پایگاه های سنجش فشارخون سازمان اورژانس فارس تحت پوشش خدمات رایگان قرار گیرند.

او هدف اصلی این برنامه را پایش و شناسایی افراد مبتلا به فشارخون بالا، افزایش آگاهی و مراقبت برای پیشگیری از بروز عوارض ناشی از فشار خون بالا عنوان کرد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مردم استان فارس خواست تا با مراجعه به این مراکز، از وضعیت فشارخون خود آگاه شده تا در صورت بالا بودن نسبت به میزان طبیعی، با پیشگیری و درمان، از عوارض ناشی از آن جلوگیری شود./101

1398/03/22