۱۳۹۸ يکشنبه ۳۱ شهريور
بررسی خدمات بیمارستان امام حسن عسکری(ع) زرقان از نگاه معاون درمان دانشگاه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از روند ارائه خدمات درمانی در بیمارستان امام حسن عسکری(ع) زرقان و دیگر مراکز ارائه خدمات سلامت در زرقان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همراهی آیت الله «ربانی شیرازی» امام جمعه زرقان، سرپرست شبکه بهداشت و درمان زرقان و سرپرست بیمارستان امام حسن عسکری(ع) ضمن حضور در بخش های دیالیز، اتفاقات، کولیز، جراحی، زایشگاه و بخش بستری بیمارستان، فرآیندهای ارائه خدمت را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

دکتر کشاورزی ضمن بازدید از میزان پیشرفت پروژه خیرساز اتفاقات جدید بیمارستان، خواستار سرعت بخشیدن به مراحل بهره برداری از این خدمت سلامت شد و تلاش های نیکوکاران سلامت زرقان را ستودنی دانست.

بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت ضیغمی زرقان و کلینیک تخصصی این شهرستان، دیگر برنامه سفر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به زرقان بود.

در بازدید از این دو مرکز، مسایل مربوط به حضور متخصصان، مورد بررسی قرار گرفت.

در حاشیه این بازدید ضمن بررسی روند ارائه خدمت در پایگاه سنجش بسیج ملی کنترل فشارخون بیمارستان امام حسن عسکری(ع)، امام جمعه زرقان نیز با سنجش فشارخون، به این حرکت ملی پیوست./101

1398/03/22