۱۳۹۸ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی در دانشگاه/ «خوابگاه دانشجویی، نماد اتحاد ملی در بهار همدلی»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، خوابگاه های دانشجویی را از نهادهای مهم و اساسی هر دانشگاه و هفته خوابگاه های دانشجویی را یکی از مناسبت های بسیار پر اهمیت برای مراکز آموزشی دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «کوروش عزیزی» ضمن تبریک به تمامی دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشجویی به مناسبت فرا رسیدن هفته خوابگاه های دانشجویی، گفت: تجهیز و آماده سازی خوابگاه های دانشجویی و ارتقای سطح کیفی و رفاهی این اماکن، از بزرگترین دغدغه های این معاونت است و تلاش می کنیم با وجود تنگناهای موجود، با صرفه جویی و در نظر گرفتن سیاست اقتصاد مقاومتی، این مهم را به انجام برسانیم.

او رفاه و آسایش دانشجویان ساکن خوابگاه ها را یکی از مهم ترین عوامل موثر در ارتقای سطح کیفی آموزش و رفتار دانشجویان دانست و افزود: انتخاب شعار بسیار زیبای هفته خوابگاه ها در سال جاری با عنوان «خوابگاه دانشجویی، نماد اتحاد ملی در بهار همدلی»، خود نشان از اهمیت تاثیر جایگاه این اماکن دانشجویی بر حفظ اتحاد ملی و میهنی و جایگاه این نهادها در اجرای طرح های عمرانی و برنامه های خیریه کلان و وسیع ملی دارد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادامه داد: با توجه به ایجاد پویش ملی بهار همدلی و لزوم حضور یکپارچه و منسجم دانشگاهیان فرهیخته در این حرکت خداپسندانه و میهن دوستانه، شرکت دانشجویان در این پویش بزرگ کشوری می تواند تاثیری به سزا و ماندگار داشته باشد.

او اظهار کرد: اداره امور خوابگاه های دانشگاه و کارکنان این واحد، یکی از پراهمیت ترین واحدهای دانشگاه به شمار رفته و همیشه شاهد تلاش و کوشش روز افزون آنان برای پیشبرد هر چه بهتر امور خوابگاه های این مرکز عالی آموزش پزشکی بوده ام.

دکتر عزیزی از برنامه ریزی برای افزایش برنامه های بازدید از خوابگاه های دانشجویی در این هفته خبر داد.

برنامه های هفته خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و شورای صنفی و رفاهی این دانشگاه برگزار می شود./105

1398/02/25