۱۳۹۸ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
برگزاری جشن تقدیر از برگزیدگان دومین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

اختتامیه دومین جشنواره دانشجویی نشریات علوم پزشکی شیراز با حضور 120 فعال رسانه ای و نشریات دانشجویی این مرکز آموزش عالی پزشکی، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گفت: فعالیت نشریات دانشجویی، از مهمترین شاخص های رشد و تعالی فرهنگی در دانشگاه است.

دکتر «کوروش عزیزی» با حضور در این نشست دانشجویی، عنوان کرد: نشریات دانشجویی از مهمترین شاخص ها و بنیادی ترین پارامترهای سنجش شرایط فرهنگی، پژوهشی و علمی هر دانشگاه بوده و رشد و تعالی کمی و کیفی این رسانه های دانشجویی، به خوبی بیانگر شرایط حاکم بر آن دانشگاه است.

او درباره نشریات دانشجویی گفت: تنها خط قرمزی را که می شناسم، قانون، اخلاق و حفظ آبروی اجتماعی افراد است و خارج از این موارد، هیچ خط قرمز دیگری را برای دانشجویان اهل قلم، قائل نیستم.

دکتر عزیزی افزود: دانشجویان فعال در امر نشریات دانشجویی، مانند چشمان باز و وجدان بیدار جامعه بوده که با توجه به انرژی و خلاقیت جوانی که در آنها وجود دارد، می توانند گره گشای بسیاری از تنگناها و مشکلات موجود در سطوح مختلف دانشگاه باشند.

این عضو هیات علمی دانشگاه، با اشاره به کوتاه بودن دوران دانشجویی ادامه داد: از جمله انتظاراتی که از دست اندرکاران نشریات دانشجویی دارم، تربیت و پرورش نسل ها و دانشجویان دوره های پس از خودشان است تا با این کار، نه تنها از افت و نزول کیفیت نشریات دانشجویی جلوگیری شود، بلکه موجب رشد و بالندگی هرچه بیشتر این رسانه ها در گذر زمان نیز باشیم.

در این نشست دانشجویی، از 55 مقام آور دومین جشنواره نشریات دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین «زینب هوشمندی» کارشناس امور نشریات دانشجویی دانشگاه، با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیر امور فرهنگی دانشگاه، تقدیر شد.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال حاضر دارای 85 نشریه دانشجویی فعال است و با توجه به درخواست های ثبت شده، در سال آینده این تعداد افزایش قابل ملاحظه ای دارد./103

1397/12/22