حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ جمعه ۲ فروردين
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز‌ و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده داروسازی شیراز؛ میزبان نخستین سمپوزیوم زیست پزشکی سیستمی در ایران

نخستین سمپوزیوم زیست پزشکی سیستمی(systems biomedicine) در ایران به میزبانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده داروسازی و دفتر مطالعات راهبردی دارویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این سمپوزیوم دکتر «میثم مباشری»، رییس هیات مدیره موسسه علوم نوبنیاد ایرانیان(معنا)، مقدماتی راجع به فلسفه بیولوژی سیستمی مطرح کرد و سپس کاربردهای این نگرش در علوم پزشکی و داروسازی مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین دکتر «یونس قاسمی» معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با تقدیر از دکتر «میثم مباشری» و برگزارکنندگان نخستین سمپوزیوم زیست پزشکی سیستمی در ایران، بر اهمیت انجام کارهای بین رشته ای و لزوم استمرار چنین رویدادهایی تاکید کرد.

نخستین کارگاه عملی بیولوژی سیستمی در شیراز به میزبانی مرکز شتابدهنده دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد. در این کارگاه، استفاده از نگرش بین رشته ای بیولوژی سیستمی، در راستای پاسخ به پرسش های پژوهشی با استفاده از ابزارهای کامپیوتری مورد بررسی قرار گرفت.

این سمپوزیوم، با استقبال گسترده اعضای هیات علمی و دانشجویان مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاه شیراز ، دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و مؤسسه آموزش عالی زند شیراز همراه بود که می توان این سمپوزیوم را از نخستین رویدادهای علمی علوم بین رشته ای در شیراز دانست./103

1397/12/22