حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ شنبه ۲۷ بهمن
معدوم سازی بیش از 400 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرمجاز در ممسنی

بیش از 400 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرمجاز به همت کارشناس بهداشت محیط شهرستان ممسنی کشف و معدوم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس شبکه بهداشت و درمان ممسنی گفت: در بازدیدهای کارشناسان بهداشت محیط شهرستان ممسنی از واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی از ابتدای بهمن تاکنون، بیش از 400 کیلوگرم از انواع مواد غذایی فاسد و غیرمجاز جمع آوری و معدوم سازی شده است.

دکتر «علی چوبینه» افزود: این مواد فاسد و تاریخ مصرف گذشته، انواع مواد خوراکی مانند آبلیمو، سالاد الویه، رب گوجه فرنگی، مربا، ترشی مخلوط، کباب لقمه، آبمیوه، مرغ، کیک، ماست، کنسرو، انواع مواد پروتئینی و لبنیات را شامل می شود.

او تاکید کرد: حفظ ایمنی غذایی مردم و ارتقای بهداشت عمومی جامعه از اهداف اجرای طرح نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی است و در این زمینه با واحدهای صنفی متخلف برخورد قاطع و قانونی انجام می شود./102

1397/11/21