۱۳۹۸ يکشنبه ۳۱ شهريور
دعوت رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به شرکت در راهپیمایی چهلمین فجر انقلاب اسلامی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، از عموم مردم و به ویژه دانشگاهیان علوم پزشکی شیراز دعوت کرد تا با شرکت در آئین ملی راهپیمایی بیست و دوم بهمن، حماسه ای دیگر خلق کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن این پیام، آمده است:

ایران اسلامی در حالی چهلمین فجر خود را تجربه می کند که از پس فراز و نشیب های دشوار، اکنون به مرحله ای از کمال دست یافته که سدی مستحکم در برابر هرگونه آسیب است؛ بی شک در طی برهه های گذشته، ماحصل همه عداوت ها و دسیسه های دشمنان نظام و انقلاب، بیداری هر چه بیشتر ملت فرهیخته ایران بوده است که در روزهای تاریخ ساز، بیش از هر زمانی نمود یافته است.

یـوم الله بیسـت و دوم بـهمن، گواه روشن وحـدت و بصیرت ملت سربلند ایران است که طی چهار دهه گذشته، همواره حضور و همراهی خود را با آرمان والای انقلاب اسلامی، به اثبات رسانیده اند و اکنون بر فراز قله ای رفیع، بار دیگر پرچم پرافتخار ایران را مزین به نام «الله»، به اهتزاز در می آورند.

ایرانیان سربلند بار دیگر با مشارکت وحـدت ‌بخش خود در راهپیـمایـی بـاشــکوه چــهــلمیـن ســالگـرد پیــروزی انــقلاب اســلامـی در جای جای میهن اسلامی، همدل و همدوش یکدیگر، در سایه سار آبادانی ایران، ندای «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» سر می دهند و درخشش سیمای وطن اسلامی، جلوه گر از همیشه خواهد بود.

اینجانب از عموم مردم شریف ایران و به ویژه دانشگاهیان علوم پزشکی شیراز دعوت می کنم تا همچون همیشه در این رویداد فخرآمیز ملی، حضوری حماسی داشته و راهپیمایی بیست و دوم بهمن امسال را در چهلمین سالگرد آن، باشکوه تر از همیشه برگزار کنیم.

دکتر علی بهادر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز