حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ شنبه ۲۷ بهمن
اهدای 1397 کمک هزینه سفر به مشهد مقدس به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز/ اعلام اسامی برندگان

همزمان با ایام الله دهه فجر، جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی با حضور مشاورعالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون توسعه و مدیریت منابع، مدیران و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر«سیدمنصور کشفی» با گرامیداشت ایام فاطمیه(س) و بزرگداشت دهه مبارک فجر عنوان کرد: اگر هر 10 سال از چهل سالگی انقلاب را به یک نسل اختصاص دهیم، تاکنون چهار نسل انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی را درک و با آن زندگی کرده و با وجود تمام فراز و نشیب های آن، با موفقیت ها و پیروزی های بزرگ در کشور نیز همراه بوده اند.

او با بیان اینکه در این مدت اقدام های برجسته ای در کشور در همه عرصه ها به ویژه در عرصه سلامت انجام شده است، افزود: اگر با توجه به تعریف سازمان بهداشت جهانی از مفهوم سلامت که همان رفاه کامل جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی است و جامعه ای توسعه یافته قلمداد می شود که از نظر مرگ نوزاد، مادر باردار و انجام واکسیناسیون در سطح بالا باشد، کشور ما در این باره حرف بسیاری برای گفتن دارد.

دکتر کشفی با اشاره به اینکه توسعه یافتگی تنها امکانات و تجهیزات بزرگ نیست بلکه داشتن سلامت است، عنوان کرد: شاخص ها نشان می دهد که به عنوان نمونه در زمینه بیماری های واگیر و غیرواگیر، اقدام هایی انجام شده که کشور ما جزو کشورهای توسعه یافته قرار دارد.

او سن 40 سالگی را نشان کمال انسان برشمرد، همانگونه که خداوند، پیامبر را در این سن به پیامبری برگزید و تاکید کرد: با توجه به اینکه چهل سال از حیات نظام مقدس جمهوری اسلامی می گذرد، این نظام نیز شاهد تفاوت هایی از ابتدای انقلاب تاکنون بوده است که باید مردم با اخلاق محوری، خودسازی و تزکیه به عنوان الگویی برای دیگر مسلمانان و مردم جهان تلاش کنند.

حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا حدائق» نیز به عنوان دیگر سخنران این مراسم، با هشدار به مردم درباره دسیسه ها و تخریب های دشمن در ارتباط با نظام و انقلاب اسلامی تاکید کرد: دشمن با تلاش برای ایجاد بدبینی در مردم در مورد انقلاب و نظام، قصد از بین بردن اعتقادات و باورهای دینی و اسلامی مردم را دارد.

او سعادت انسان ها را در ارتباطشان با خدا برشمرد و درباره دیدگاه قرآن پیرامون موضوع آرامش گفت: قرآن ابتدا برای موضوع آرامش انسانها را به تقویت ایمان به خداوند و پیغمبر مکرم اسلام(ص) دعوت می کند.

مدیر کانون جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در حاشیه این آیین گفت: با توجه به اینکه در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم و حضور موفق مردم در موقعیت های حساس نظام و از طرفی خیانت ها و شیطنت های دشمنان انقلاب اسلامی در مقاطع مختلف اتفاق افتاده است، لازم بود که دهه فجر امسال با شکوه تر از پیش برگزار شود.

دکتر«سیدابوالفضل هاشمی اصل» افزود: به همت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، همراهی و مشارکت مدیریت امور فرهنگی، دفتر نهاد مقام معظم رهبری و مدیریت ساختمان مرکزی مراسمی با حضور سخنرانان مطرح استان و نمایشگاه دستاوردهای نظام، برگزار شد تا با تکیه بر دستاوردهای نظام، استواری و پایبندی مردم را به نظام جبران کرده و وظیفه ای را که بر دوش این حوزه است ادا شود که با استقبال پرشور کارکنان برگزار شد.

او اعلام کرد: دعوت می شود از استادان، پزشکان، مدیران و کارکنان دانشگاه که در روز دوشنبه 22 بهمن، همگام با پیروزی انقلاب اسلامی به دریای خروشان مردمی برای شرکت در مراسم راهپیمایی بزرگ 22 بهمن از دانشکده پزشکی واقع در میدان امام حسین(ع) بپیوندند.

این مراسم در روز چهارشنبه هفدهم بهمن از ساعت 13 و 30 دقیقه تا 15 در سالن 22 بهمن ساختمان مرکزی، برگزار و به 1397 نفر از کارکنان دانشگاه، کمک هزینه سفر مشهد مقدس، به قید قرعه اهدا شد.

برای مشاهده اسامی برگزیدگان این قرعه کشی اینجا کلیک کنید./103

1397/11/21