حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۳ بهمن
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از زندان مرکزی شیراز و بررسی راهکارهای ارتقای سلامت زندانیان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید از زندان مرکزی شیراز، راهکارهای توسعه سلامت زندانیان را با مسوولان این زندان بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علی بهادر» گفت: حدود 20سال پیش به عنوان پزشک با زندان عادل آباد همکاری داشتم و امروز شاهد تغییرات زیادی در این مکان هستم.

او با اشاره به ایجاد امکان آموزش به زندانیان بر اهمیت این موضوع تاکید کرد و افزود: زندان باید محل آموزش باشد و امروز مکان های آموزشی برای زندانیان فراهم شده است.

دکتر بهادر همچنین با ابراز خرسندی نسبت به راه اندازی کارگاه های روانشناسی، آموزشی، مدارس قرآنی، کارگاه های فنی و صنایع دستی در این زندان، این امر را موجب ایجاد زمینه اشتغال زندانیان و کاهش آمار بزهکاری در جامعه دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام آمادگی نسبت به همکاری در زمینه ارتقای خدمات بهداشت و درمان در زندان مرکزی شیراز، از پیگیری برای بیمه درمانی زندانیان خبر داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از درمانگاه زندان مرکزی شیراز و بخش های اتاق عمل، بستری، آزمایشگاه، رادیولوژی، دندانپزشکی و داروخانه زندان بازدید کرد و ضمن بررسی مسایل، دستورات لازم در این حوزه صادر شد.

مجتمع فرهنگی زندان، کتابخانه، صدا و سیما، کارگاه های اشتغال و حرفه آموزی و اندرزگاه ها، دیگر مواردی بود که مورد بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار گرفت.

«سید حشمت الله حیات الغیب»؛ مدیرکل زندان های فارس نیز با ارائه گزارشی از وضعیت زندان های استان در حوزه بهداشت و درمان، اولویت های این حوزه را با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در میان گذاشت.

در این بازدید «سید حشمت الله حیات الغیب» مدیرکل زندان های فارس، دکتر «علیرضا صحراگرد» رئیس حوزه ریاست دانشگاه علوم شیراز، «مصطفی کیشانی» معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان های فارس، «محمدرضا صنیع دانش» سرپرست بهداشت و درمان زندان های استان و «حمید محمدی» مدیر زندان مرکزی شیراز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز را همراهی می کردند.

در این نشست به پاس همکاری های دانشگاه علوم پزشکی با زندان های استان و اهدای تجهیزات بیمارستانی اعم از یونیت دندانپزشکی، دی سی شوک، نوار قلب و وسایل آزمایشگاهی و اهدای یک دستگاه آمبولانس پیشرفته، از دکتر بهادر قدردانی شد./101

1397/10/19