حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۲ آذر
تاکید رئیس دانشگاه بر ثبت دقیق داده ها و تحلیل هوشمندانه رویدادهای مالی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با گرامیداشت پانزدهم آذر، روز حسابدار، بر اهمیت ثبت دقیق داده ها و تحلیل هوشمندانه رویدادهای مالی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه با ارسال پیامی به این مناسبت و بیان نقش حسابداران در فرآیندهای اجرایی سازمان، از تلاش های خدمتگزاران این عرصه، قدردانی کرد.

در متن این پیام، آمده است:

به مناسبت پانزدهم آذر؛ روز حسابدار، لازم است از زحمات تک تک همکارانی که در مجموعه امور مالی دانشگاه مشغول خدمت رسانی به مردم شریف و عزیز میهن اسلامیمان هستند تشکر و قدردانی نمایم؛ بی­شک حسابداران به عنوان یکی از تاثیرگذارترین اجزاء در فرآیندهای اجرایی، می­توانند ایفای نقش نمایند و انتظار دارم تا علاوه بر ثبت دقیق، به هنگام و قانونمند وقایع مالی، هوشمندانه به تجزیه و تحلیل رویدادهای مالی پرداخته و همچون چشمانی بینا و ژرف اندیش برای مدیران اجرایی، در تصمیم گیریهای مدیریتی راهگشا بوده و در مصرف بهینه و عادلانه بیت المال فعالیتی مستمر و موثر مصروف دارند.

دکتر علی بهادر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز