حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۲ آذر
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه روز جهانی حسابدار را تبریک گفت

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارسال پیامی به مناسبت روز جهانی حسابدار، این روز را به مجموعه امور مالی و حسابداران دانشگاه، تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «مهرداد شریفی» آمده است:

پیگیری هزاران تراکنش مالی در هر روز و هزاران میلیارد تومان منابع مالی در این سالیان، تهیه و ارایه آمارهای توصیفی و تحلیلی و حضور موثر و فعالانه در تصمیم گیری های بزرگ دانشگاه، تنها نمایانگر گوشه ای از تلاش و مسئولیت بزرگ حسابداران و همکاران مدیریت امور مالی، در سطح واحدهای محیطی و ستادی دانشگاه، در این استان پهناور است.

روز جهانی حسابداری را به همه همکاران حسابدار دانشگاه، تبریک عرض نموده و کوشش های خالصانه ایشان را ارج می نهم.

امید است همگی بتوانیم در عمل به وظیفه مان، در اجرای عدالت و تحقق اقتصاد مقاومتی، به ویژه مدیریت مصرف و هزینه ها، بیش از پیش کوشا و موفق باشیم.

با آرزوی سلامت و حسن عاقبت

دکتر مهرداد شریفی