۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
رسیدگی به فرآیندهای ارایه خدمات سلامت به جانبازان و ایثارگران، با حضور معاون درمان دانشگاه

نشست رسیدگی به فرآیندهای ارایه خدمات درمانی به جانبازان و ایثارگران، با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مشاور و جانشین معاون غذا و داروی دانشگاه، مدیران ارشد دانشگاه و اعضای هیات مدیره انجمن های جانبازان استان فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون درمان دانشگاه با قدردانی از جانفشانی های جانبازان، ایثارگران و خانواده های معظم شهدا، راهکارهای موردنیاز در راستای تسریع روند خدمات رسانی و پیگیری نیازهای درمانی آنان را ارائه کرد.

دکتر «علی اکبری» در ادامه خواستار برگزاری منظم نشست های مشترک این معاونت با بنیاد شهید و امور ایثارگران و بیمه تکمیلی جانبازان در راستای رفع چالش های موجود شد.

دکتر «مهدی خسروی» مشاور و جانشین معاون غذا و داروی دانشگاه نیز در این نشست، درباره برنامه ریزی های آن معاونت در راستای رفع نیازها و کمبودهای دارویی جانبازان، ایثارگران و خانواده های معظم شهدا، توضیحاتی ارائه داد.

در این نشست، اعضای هیات مدیره انجمن های جانبازان نخاعی، شیمیایی، قطع عضو و همسران معظم شهدا نیز، به بیان مسایل خود در حوزه درمان پرداختند./103

1398/10/29