۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
برگزاری اجلاس روسای بیمارستان شهرستان های استان فارس با حضور رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی شیراز

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست روسای بیمارستان شهرستان های استان فارس بر تلاش همگانی برای صرفه جویی در همه زمینه ها با هدف پیشبرد اهداف دانشگاه در عرصه سلامت تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علی بهادر» در این نشست از روسای بیمارستان  شهرستان ها خواست با به اشتراک گذاشتن تجارب در اداره امور بیمارستان ها، فضایی ایجاد شود که نهایت استفاده از تجارب مدیریتی در مراکز درمانی حاصل شود.

تقسیم صحیح پزشکان و نظارت مداوم بر فعالیت های پزشکان در مراکز درمانی از سوی روسای بیمارستان ها و نظارت مدیران ارشد معاونت درمان دانشگاه برای صدور مجوز مطب برای پزشکان شهرستان ها از دیگر تاکیدات رییس دانشگاه در این اجلاس بود.

دکتر بهادر ضمن تبیین مسایل مربوط به ایجاد تفاهم نامه، قوانین، شیوه نامه های جدید، ضوابط استقرار و ایجاد مطب پزشکان در شهرستان ها، افزود: همه باید با صرفه جویی در منابع، کاهش ماموریت ها، خریدهای غیرضروری و کاهش هزینه های مختلف، برای پرداخت معوقه های کارکنان گام برداشته تا با موفقیت از این شرایط سخت اقتصادی عبور کنیم.

او از تلاش مدیران و روسای بیمارستان شهرستان ها در عرصه درمان و سلامت مردم تشکر کرد.

معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست با تقدیر از معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برای تلاش در تامین اعتبارات مراکز درمانی، درباره هدف از برگزاری این نشست گفت: ارتقای کیفیت خدمات درمانی و توانمندسازی کارکنان درمانی، ارزیابی نیازهای مراکز درمانی شهرستان ها و اشتراک تجربه های روسای بیمارستان ها از جمله اهداف برگزاری این نشست بود.

دکتر «علی اکبری» افزود: مدیریت منابع بیمارستان شهرستان ها به ویژه استفاده بهینه از حضور متخصصان، تقسیم صحیح متخصصان در بخش های بیمارستان ها، صرفه جویی و مدیریت مالی، آمادگی لازم برای حضور متخصصان ضریب «k» در شهرستان ها نیز از دیگر اهداف برگزاری این نشست بود.

او تاکید کرد: مدیریت و کاهش تعداد اعزام بیماران از مراکز درمانی شهرستان ها به شیراز نیز از دیگر هدف های این نشست بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این نشست با تقدیر از روسای بیمارستان شهرستان ها به پاس تلاش برای درمان مردم و برقراری سلامت استان با توجه به شرایط سخت اقتصادی کشور، عنوان کرد: با توجه به آمار و شاخص های تیم مدیریتی سلامت دانشگاه در حوزه بیمارستانی استان، شاخص های اقتصادی نشان می دهد که روسای بیمارستان شهرستان ها عملکرد بسیار خوبی در این زمینه دارند.

دکتر «مهرداد شریفی» ضمن اعلام سهم اعتبارات بیمارستان شهرستان ها، از برگزاری نشست های مرتبط با بیمارستان ها با هدف مشخص کردن اعتبارات مراکز درمانی خبر داد.

او گزارشی در مورد نحوه پرداخت مطالبات مراکز درمانی از بیمه ها، پرداخت معوقه های کارکنان درمانی و مراکز بیمارستان شهرستان ها نیز ارایه کرد.

دکتر شریفی همچنین تلاش برای پرداخت هزینه ماندگاری مقیمی پزشکان متخصص در بیمارستان شهرستان ها را از دیگر موارد در دست اقدام عنوان کرد.

معاون غذا و داروی دانشگاه نیز در این نشست ضمن بیان اولویت های حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، برقراری تعامل مثبت با شرکت های دارویی در شهرستان ها را نشان دهنده مدیریت بسیار خوب روسای بیمارستان ها عنوان کرد.

مستندات حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، کسورات دارویی، خرید و تامین دارو، شیوه نامه های مربوط به تامین دارو در بیمارستان شهرستان ها دیگر محور صحبت های دکتر «محمدجواد خشنود» در این نشست بود.

او درباره سیستم «HIS» و نقاط ضعف و قوت آن در مراکز درمانی و بیمارستان شهرستان ها، مصرف منطقی آنتی بیوتیک ها و راه اندازی سامانه داروهای مخدر نیز، توضیحاتی ارایه کرد.

در این نشست مدیران معاونت درمان دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده در مورد بیمارستان شهرستان های استان فارس، ارایه دادند.

دکتر «سید منصور کشفی» مشاور عالی رییس دانشگاه نیز در این نشست حضور داشت./103

1398/09/11