• 1402/12/14

.فراخوان عمومی جذب یک نفر دکتری رشته گفتار درمانی جهت دانشکده علوم توانبخشی

با سلام و احترام

بدینوسیله به آگاهی می رساند درخواست دانشکده علوم توانبخشی در رابطه با انجام فراخوان عمومی جذب یک نفر دکتری رشته گفتار درمانی، به عنوان عضو هیات علمی تعهدات خدمت دانشکده علوم توانبخشی، در جلسه شورای نیازسنجی هیات علمی معاونت آموزشی دانشگاه مورخ 12 / 10 / 1402، مطرح گردید و مورد موافقت قرار گرفت. خواهشمند است مقرر فرمایید با توجه به موارد یاد شده در مورد تمدید فراخوان عمومی در سایت دانشگاه به مدت یک ماه، به شرح ذیل اقدام لازم انجام گردد.

نام دانشکده

رشته آموزشی مورد نیاز

تعداد

جنسیت

علوم توانبخشی دکتری رشته گفتار درمانی

یک نفر

زن -مرد

شرکت دانشجویان در این فراخوان ممنوع می باشد.

- نوع خدمت:  هیات علمی آموزشی تعهدات خدمت

- متقاضیان درخواست کتبی و مدارک خود را به مدت یک ماه از تاریخ شروع فراخوان به دانشکده علوم توانبخشی، گروه آموزشی گفتار درمانی،  ارسال نماید.

• دانشگاه علوم پزشکی شیراز تعهدی برای تبدیل وضعیت متقاضی به هیات علمی پیمانی ندارد. تمدید سالانه تعهدات خدمت و همچنین درخواست تبدیل وضعیت به پیمانی فرد پذیرفته شده در این فراخوان، منوط به انجام مطلوب فعالیتهای آموزشی و پژوهشی معین شده توسط گروه آموزشی مربوطه می باشد.

• گروه خبری : اطلاعیه ها
محمد  کریمی