• 1402/05/29

«جذب هیات علمی ضریب کا/ قراردادی برای مراکز تحقیقات»

نام مرکز تحقیقات

رشته آموزشی مورد نیاز

تعداد ظرفیت

کلورکتال

دکترای تخصصی تغذیه با دانش و تجربه پژوهشی در زمینه کلورکتال

1

داوطلبان می توانند درخواست کتبی، رزومه (CV) به همراه مستندات مربوطه و حداقل دو توصیه نامه علمی تا تاریخ1402/06/11به آدرس زیر ارسال نمایند. لازم به توضیح است که جذب به صورت ضریب کا / قراردادی است و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت به پیمانی ندارد و تمدید ضریب کا /قرارداد منوط به فعالیت علمی قابل قبول سالانه و رضایت مرکز تحقیقات مورد نظر می باشد. ضمنا افراد در حال تحصیل مجاز به شرکت در این فراخوان نمی باشند.

داشتن حداقل 3 مقاله چاپ شده اصیل در ISI دارایIF   که در آن داوطلب عضو هیات علمی، نفر اول باشد، الزامی است.

نشانی ارسال مدارک  شیراز، خیابان زند، جنب داروخانه هلال احمر، ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، طبقه هفتم، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، امور آموزشی و هیات علمی مراکز تحقیقاتی دانشگاه

صندوق پستی : 1978-71345

تلفن تماس: 32305410-071 داخلی 7386