۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
شناسایی 44 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در استان فارس و افزایش مبتلایان به 633 نفر/فوت 25 نفر تاکنون در استان بر اثر ابتلا به کروناویروس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 44 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان فارس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: با افزوده شدن این موارد جدید، آمار کنونی استان فارس به 633 نفر رسیده است.

او با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته سه نفر فوتی بر اثر ابتلا به کروناویروس در فارس گزارش شده است، افزود: با این سه مورد جدید، تاکنون 25 نفر در استان به دلیل ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست داده اند.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: تاکنون 220 نفر با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شدند و 185 نفر از مبتلایان نیز به دلیل دارا بودن علایم محدود این بیماری در قرنطینه خانگی به سر می برند.

دکتر همتی تاکید کرد: برای مشارکت در بسیج ملی مبارزه با کروناویروس و کمک به کادر درمان، پزشکان و پرستاران و کنترل و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید19، نیاز به ماندن مردم در خانه، رعایت اصول بهداشتی، پرهیز از تجمعات و تردد غیر ضرور است./105

1399/01/07