۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
در راستای ارایه خدمات به بیماران مبتلا به کووید19؛
بازدید مشاور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جهرم

مشاور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با هدف بررسی، همفکری و تبادل نظر از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جهرم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مشاور معاون درمان دانشگاه از بیمارستان پیمانیه، درمانگاه سرپایی عفونی و دانشگاه علوم پزشکی جهرم بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند ارایه خدمات قرار گرفت.

در این بازدید دکتر «نیما فداکار» به بررسی، همفکری و تبادل نظر با مسوولان دانشگاه علوم پزشکی جهرم در راستای مقابله با ویروس کرونا و ارایه خدمات به بیماران مبتلا به کووید 19 پرداخت.

دکتر فداکار در بازدید از بیمارستان پیمانیه و درمانگاه سرپایی عفونی جهرم، نحوه ارایه خدمات و میزان رضایتمندی بیماران و مراجعان را مورد ارزیابی قرار داد و در گفت و گو با کارکنان و تیم درمانی بیمارستان، روند ارایه خدمات را جویا شد.

مشاور معاون درمان دانشگاه، عملکرد تیم مدیریتی و کادر درمان در شرایط کنونی را بسیار موفق ارزیابی کرد و ارتقای رضایتمندی مراجعان و تکریم بیماران را نتیجه تلاش و توجه شبانه روزی همه دست اندرکاران مرکز و اساتید، کادر درمان و سایر کارکنان دانشگاه علوم پزشکی جهرم دانست.

در این بازدید دکتر «بابک شیرازی یگانه» مدیر امور آزمایشگاه های معاونت درمان، دکتر فداکار را همراهی می کرد./105

1399/01/07