۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
بازدید رئیس دانشگاه از روند ساخت نخستین مرکز بیماران مزمن hospice خیرساز در جنوب کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به همراه هیاتی، از پروژه های عمرانی خیرساز و در حال ساخت بیمارستان شهید دکتر چمران، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر چمران، دکتر «مهرزاد لطفی» پس از بررسی روند خدمات رسانی بخش های مختلف این مرکز درمانی، از مرکز بیماران مزمن hospice و درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی در حال ساخت این بیمارستان نیز، بازدید کرد.

او پس از این بازدید در نشستی در دفتر مدیریت بیمارستان شهید دکتر چمران، ضمن قدردانی از تلاش مسوولان و دست اندرکاران پروژه های عمرانی این بیمارستان و مجمع خیرین تامین سلامت فارس، در مورد تکمیل پروژه ها نیز با مسوولان این مرکز درمانی و دست اندرکاران این پروژه ها به تبادل نظر پرداخت.
دکتر لطفی با ارایه توضیحاتی در مورد توسعه و بهبود اتاق عمل بیمارستان به روش «ماژولار» و گسترش واحد تصویربرداری در این مرکز درمانی، راهکارهای موثر پیرامون توسعه خدمات رسانی به مراجعان را مطرح کرد.

دکتر «علی اکبری» معاون درمان دانشگاه، دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر «علی اکبر رامجردی» مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس، «فرهاد مهرپور» نیکوکار عرصه سلامت به همراه جمعی از مدیران ارشد دانشگاه، رئیس دانشگاه را در این بازدید همراهی می کردند./103

1398/11/26