۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه ساخت مرکز خدمات جامع سلامت روستای بکیان

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید از پروژه ساخت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی «بکیان»، روند پیشرفت این پروژه را بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان منطقه کامفیروز، دکتر «مهرداد شریفی» در این بازدید ضمن بررسی زیرساخت ها و نحوه خدمت رسانی در این مرکز، بررسی شاخص ها و مسایل منطقه و ارتقای وضعیت موجود را امری ضروری برشمرد و گفت: با اختصاص مبلغ در نظر گرفته شده، تلاش می کنیم تا سال 1399، این پروژه را آماده بهره برداری و خدمت رسانی کنیم.

سرپرست منطقه بهداشت و درمان کامفیروز نیز در این بازدید گفت: این پروژه به عنوان خدمتی دیگر از طرح تحول نظام سلامت، در سال 1395 در زمینی به مساحت حدود 800 مترمربع کلنگ زنی و با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال آغاز شده و در حال ساخت است و تاکنون بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

مهندس «اسماعیل باصری» اضافه کرد: با جدیت پیگیر ادامه کار هستیم که هر چه سریع تر ساختمان تکمیل و مرکز راه اندازی شود.

در این بازدید «فرهاد فرامرزی» رییس شورای اسلامی بخش کامفیروز شمالی نیز حضور داشت و از آمادگی هرگونه همکاری با مجموعه شبکه بهداشت و درمان کامفیروز خبر داد./102

1398/11/02