سفر به مسقط در یک نگاه

1396-2-17

در سفری به مسقط، پایتخت کشور عمان، همراه با هیاتی به سرپرستی وزیر محترم، ضمن بازدید از موسسات آموزشی و درمانی، با تعدادی از مسوولان این کشور و تعدادی از پیراپزشکان و پزشکان ایرانی شاغل در عمان دیدار کردیم. عمان را با جمعیت حدود چهار میلیون نفر (کمتر از جمعیت استان فارس )کشوری آرام و زیبا و رو به پیشرفت و از نظر تحصیلاتی نزدیک به ایران و دور از وهابیت و افراطی گری دیدم و به صورت ویژه افرادی که با آنها دیدار کردم شیراز را می شناختند و دوست داشتند و به خدمات پزشکی شیراز اعتماد ویژه ای وجود داشت. تلاش شد مسیر اعزام ببیمار مطمئن تر و آسان تر و مسیر همکاری های آموزشی و اعزام دانشجو جهت طی دوره های تخصصی و فوق تخصصی هموارتر شود.

بسیار مهم است که همکاران پزشک و راهنماهای عرب زبان با رفتار خود، اعتماد موجود عمانی ها به خدمات سلامت در شیراز را تقویت کنند.

دکتر محمدهادی ایمانیه

قائم مقام وزیر در استان و رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز