تجلیل به پاس موفقیت

1395-10-14

نقش رسانه ها به ویژه صدا و سیما در انتقال دانش سلامت به مردم نقشی بی بدیل است که هرگز سایرین نمی توانند در ایفای این نقش جایگزین بشوند. صدا و سیمای استان فارس به ویژه برادر عزیز آقای مهندس سهرابی مدیرکل محترم صدا و سیمای فارس و قائم مقام ایشان جناب آقای مهندس حقایقی را به حق باید پیشتازان این عرصه شمرد و بارها دلسوزی ها و نقطه نظرات خلاقانه ایشان در عرصه آموزش سلامت و پیشگیری از بیماری ها با استفاده از توان رسانه ها، جهشی جدی در این عرصه به ارمغان آورده است.

کسب رتبه های برتر در حوزه خبر، موسیقی، صدا و سیما و برنامه پزشک شما، فرصت مناسبی شد تا ضمن تبریک به مدیران و همکاران سختکوش صدا و سیمای فارس، مراتب تشکر و امتنان دانشگاه را نیز به این عزیزان ابراز داشته و از خداوند متعال توفیق استمرار خدمت رسانی به سلامت مردم را برای ایشان آرزو نمایم.

دکتر محمدهادی ایمانیه

رییس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان